werkzaamheden

Verbouw & Aanbouw

Bij een verbouwing kun je denken aan een aanbouw, een dakopbouw of aan rigoureuze veranderingen aan de indeling van je huis. Hoe klein of hoe groot de klus ook is: we nemen je continu mee in het proces, zodat je precies weet wat je wanneer te wachten staat. Én wat je mogelijk zelf kunt doen.

Tijdens de bouw kun je rekenen op een ervaring en kwaliteit. We werken veel samen met vaste partners. En die hebben allemaal hetzelfde doel als wij: ervoor zorgen dat jouw woonwensen werkelijkheid worden.

Geen huis is hetzelfde, daarom komen we voor verbouw of een aanbouw  graag eerst bij u langs.

Bel gerust voor een afspraak of voor meer informatie. 

verbouw, aanbouw bouwbedrijf bouwservice van der Meer

Renovatie

Wilt u een klassieke woning renoveren of verbouwen, dan houden we altijd rekening met authentieke details.  Waar het bij een verbouwing om een bouwkundige wijziging gaat, gaat het bij renoveren om het herstellen of vernieuwen van oude elementen van een pand. Zoals de kozijnen. Of de vloer, de badkamer of de keuken.

We doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken en regelen desgewenst ook de afvoer van oude materialen. Voor kleinere klussen zoals het opnieuw afhangen van deuren, het vervangen van een slot of het verhelpen van tocht of houtrot bent u bij ons aan het juiste adres. 

Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Dat wat goed is, moet goed blijven. Goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd worden. Zo nodig moeten deze vervangen worden.

Zowel voor inspectie en advies, als het uitvoeren van onderhoudswerk & renovatie, kunt u een beroep op ons doen. 

Tegelwerk, badkamers & keukens

Nieuwe keuken vakkundig laten plaatsen? Badkamer verbouwen of een nieuwe toilet nodig? We nemen u graag alle zorgen uit handen en leveren absoluut vakwerk met oog voor detail. Inclusief het omleggen van de bestaande gas- en wateraansluitingen, de elektra en het aanbrengen van tegelwerk in het gewenste patroon.

Nergens is het afwerkingsniveau van installatie-, tegel- en stucwerk zo in het oog springend als in badkamers. Luxe badkamer meubelen, vloeren en wanden komen alleen tot hun recht wanneer ze uiterst secuur worden geplaatst.

Vaak is het handig om samen vooraf de nieuwe situatie te bespreken, dat voorkomt onnodige kosten achteraf.

Kunt u vervolgens zelf met de juiste maten op zak die nieuwe badkamer of keuken uitzoeken. Verzorgen wij weer de plaatsing ervan. Dat geldt ook voor de tegels en andere accessoires.