Wie zijn wij

Bernardus van der Meer

Vanaf jongs af aan ben ik al betrokken bij de bouw, dit omdat mijn vader timmerman is en altijd thuis aan het verbouwen was. Zo ben ik de bouw ingerold. Ik ben begonnen met de opleiding bouwkunde en ben na diverse stages verder gegaan met de opleiding allround timmerman werken/leren en ben daarna door blijven werken bij een  timmer- aannemersbedrijf. Hier heb ik 15 jaar gewerkt waarna ik heb besloten samen met Vera Bouwservice van der Meer te starten.  

Vera de Kroon

Samen met Bernardus zijn we Bouwservice van der Meer begonnen. Zelf heb ik hiervoor diverse banen gehad in de bouw als werkvoorbereider en administratief medewerker, ook heb ik hobbymatig in mijn vorige huis zelf aan dingen geklust, wel met hulp uiteraard. 
Met mij heeft de klant veel contact, ik doe het werk achter de schermen, denk aan offertes opvragen en maken, materialen bestellen, factureren, klantcontact en planning maken. 
Wanneer Bernardus een extra handje nodig heeft op de bouw ga ik met hem mee om hem te ondersteunen en mee te werken waar nodig.